Nieuws

Positieve reacties over wedstrijden Jong FC Twente bij ATC

Positieve reacties over wedstrijden Jong FC Twente bij ATC

De wijkraad van Slangenbeek en de gebruikers van het sportcomplex Slangenbeek hebben afgelopen week positief gereageerd op de plannen van FC Twente om de thuiswedstrijden van Jong FC Twente te verplaatsen naar het complex van ATC'65 in Hengelo. Dit meldt de gemeente Hengelo op haar website.

Vorig seizoen werden alle thuiswedstrijden van Jong FC Twente in de Grolsch Veste afgewerkt, maar dit seizoen wil de club het team graag laten uitwijken naar een andere locatie om het veld in het stadion minder te belasten. Het eerste elftal en het vrouwenelftal spelen namelijk ook al in de Grolsch Veste. [google]

250 tot 500 bezoekers per wedstrijd

De verwachting is dat er in augustus meer duidelijkheid komt. Om het sportcomplex geschikt te maken, zal er een tribune moeten worden gebouwd, waarvoor tijdig een vergunning moet worden aangevraagd. Daarnaast moeten er afspraken worden gemaakt rondom de veiligheid en het parkeren. FC Twente verwacht 19 wedstrijden te spelen op het complex. Per wedstrijd worden er 250 tot 500 bezoekers verwacht.
[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties