Nieuws

Ruiz in Londen voor onderhandelingen met Fulham

Ruiz in Londen voor onderhandelingen met Fulham

Bryan Ruiz onderhandelt momenteel in Londen met vertegenwoordigers van Fulham over een transfer naar de Premier League-club. De Costaricaan trainde dinsdagmorgen nog mee met FC Twente om daarna af te reizen naar Engeland.

Ruiz is sportief niet helemaal overtuigd van een overgang naar de club van manager Martin Jol. Hij verklaarde meermalen FC Twente alleen te willen verlaten voor een Champions League-deelnemer uit Spanje, Engeland, Duitsland of Italië. De 26-jarige spits is door Fulham echter een dermate hoog salaris in het vooruitzicht gesteld dat hij toch wil aanhoren wat de club met hem van plan is.

Fulham kende een beroerde competitiestart met één punt uit de eerste drie competitiewedstrijden. Daarin maakte de ploeg uit Londen één goal. Trainer Martin Jol gaf de voorbije weken al herhaaldelijk aan dat zijn aanval dringend versterking behoeft.

FC Twente verlangt voor zijn vedette een transfersom van vijftien miljoen euro. Saillant is dat Fulham en FC Twente elkaar over ruim twee weken in Londen treffen in de Europa League. (Peter Wekking, VI)

UPDATE: Volgens Sky Sports zouden Fulham en FC Twente een overeenkomst hebben bereikt over een transfersom van 12 miljoen euro.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties