Nieuws

Ruiz: "Wilde alleen naar Fulham"

Ruiz: "Wilde alleen naar Fulham"

Fulham-aanvaller Bryan Ruiz heeft afstand gedaan van uitspraken die hij deed in een interview met Voetbal International. Daarin gaf hij te kennen dat hij alleen naar Fulham vertrok voor het geld.

De 26-jarige aanvaller uit Costa Rica verruilde afgelopen zomer FC Twente voor Fulham. Ook Tottenham Hotspur toonde interesse, die club had de voorkeur van Ruiz. Pas toen bleek dat de interesse van Spurs maar niet concreet werd, hakte Ruiz snel een knoop door. Het financiële plaatje dat The Cottagers voorschotelden overtuigde hem.

"Na berichten in de Nederlandse media over mijn transfer naar Fulham wil ik de club en de fans graag het volgende vertellen. Ondanks de interesse van andere clubs, was het mijn intentie om bij Fulham te tekenen", zegt Ruiz woensdag. "Zoals ik al zei toen ik hier tekende; de ambitie van de club en de kans om onder Martin Jol te spelen trokken me over de streep."

"Fulham voelde veel persoonlijker dan de andere clubs waarbij ik in de keuken keek. Er was voor mij geen twijfel meer toen ik sprak met de afvaardiging van Fulham: ik wilde alleen naar deze club. De waarheid is dat ik heel blij ben om bij Fulham te voetballen. Ik sta weer in de basis, we spelen goed en ik heb het gevoel dat ik mijn vorm hervonden heb."

"We zijn de week goed begonnen met een overwinning op Liverpool en ik wil me alleen richten op het helpen van het team in het duel met Swansea City van zaterdag. Ik ben de voorzitter en Martin Jol dankbaar dat zij mij hebben aangetrokken en wil de fans van de club bedanken voor de warme ontvangst en het vertrouwen dat ik krijg."

Actie!! Registreer je op FC Twente Forum en maak kans op 2 kaartjes voor de bekerwedstrijd FC Twente - PSV op 22 december a.s.

Klik hier om naar het discussieforum te gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties