Nieuws

Humor: Rutten respectloze bokkenschoft

Humor: Rutten respectloze bokkenschoft

Maandagochtend dus iedereen ouwewijvenhoert toch alleen maar over voetbal. U weet wel, die weilandsport waarbij 22 overbetaalde amateurs andere volwassen mannen een reden geven om op de vuist te gaan vanwege andere club voorkeur.

Een van de grotere clubs in voetballand is PSV. Een club die ooit goed was, maar nu vooral teert op overheidsgeld en jeugdopleidingen van andere clubs. Daar loopt een coach met een beginnend spraakgebrek en die haat scheidsrechters. Zo erg, dat hij ze weigert nog langer de hand te schudden. Want in zijn ogen zijn scheidsrechters onrein. Zelfs nadat ze hem twee buitenspel doelpunten en een discutabele penalty gunnen, zoals afgelopen weekend.

Fred Rutten spuugt op arbiters. Dat het geen sinecure is om in een stadion met 20.000 debielen en een zooi diva's een sportwedstrijd zo correct mogelijk te laten verlopen, interesseert Rutten geen reet. Scheidsrechters zijn in zijn ogen blijkbaar tuig. Onwaardige gladjakkers. Die mogen best gedemoniseerd worden. Dat zij hun sociale status met gevaar voor eigen leven opofferen om voetbal mogelijk te maken, daar geeft Fred nog niet eens het kleinste fuckje om. Scheidsrechters zijn voor Rutten wat vrouwen zijn voor hardcore religieuzen: het onderkotsen niet waard.

Dus schudt Fred geen handen meer. Want hij "denkt wel eens na en vergeet dan dingen". Top, zo'n oetlul met een balfixatie als voorbeeld voor jonge voetballertjes. Les: als je debiele fop-excuses kan verzinnen, hoef je geen respect meer te tonen naar scheidsrechter of tegenstander. Wat een halve tamme. Sport = handje schudden met scheids en tegenstander. Vooraf en achteraf. Want respectvol. Doe je dat bewust niet, om welke aanstellerige reden dan ook, dan ben je een ordinaire, egoïstische en respectloze flaplul.

Als scheidsrechters vanaf nu elke beslissing in het voordeel van PSV boycotten vanwege #occupyRutten, vinden wij dat niet meer dan terecht.

Bron: GeenStijl

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties