Nieuws

Schreuder: "de Bundesliga zie ik als een enorme uitdaging"

Schreuder: "de Bundesliga zie ik als een enorme uitdaging"

Eind augustus werd Alfred Schreuder, na de wedstrijd tegen Heracles Almelo, ontslagen als hoofdtrainer bij FC Twente. Schreuder wilde ervoor kiezen om bij te komen van deze roerige periode, maar is blij met zijn nieuwe club. [google]

Zaterdag werd hij benaderd door Huub Stevens om in de Bundesliga aan het werk te gaan bij Hoffenheim. Hier hoefde de ex-trainer van FC Twente niet lang over na te denken. "Omdat ik dit als een unieke kans zie om mezelf te ontwikkelen. Als trainer en als mens", geeft Schreuder aan in gesprek met de Telegraaf.

"Zo'n ervaren coach, waar ik heel veel van kan leren. En werken in de Bundesliga zie ik ook als een enorme uitdaging. Dat het als assistent is maakt helemaal niets uit", meent Schreuder, die overigens al contact had gehad met Stevens. "Huub vond ons toen heel gedisciplineerd spelen. Na mijn ontslag hing hij ook al snel aan de lijn. We moeten nu zeven maanden knallen en dan zie ik wel wat er gaat gebeuren", besluit Schreuder.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties