Nieuws

Schreuder keihard: "Had Luc maar geen spits moeten worden"

Schreuder keihard: "Had Luc maar geen spits moeten worden"

Alfred Schreuder en Luc Castaignos zijn twee van de best verdienende personen binnen de organisatie van FC Twente. Beide salarissen werden dit jaar (bewust) gelekt, iets waar de trainer niet echt blij mee is. "Kennelijk probeert iemand de druk op mij op te voeren door dat te lekken", aldus een geïrriteerde Schreuder in gesprek met de Volkskrant.

Schreuder krijgt jaarlijks een bedrag van 800.000 Euro bij geschreven op zijn bankrekening. "Ja, het is een goed contract. Twente wilde me langer binden omdat ze menen dat ik de filosofie bewaak. Ik neem ook taken op me die normaal op het bord van de technisch directeur liggen", legt de coach uit die nog tot medio 2019 onder contract staat.[google]

FC Twente spits Luc Castaignos zou volgens de gelekte gegevens een miljoen Euro per jaar verdienen. Eén van de redenen dat hij afgelopen zomer mocht vertrekken. Blij was de spits hier niet mee, maar volgens Schreuder moet hij tegen een stootje kunnen.

"Castaignos vond het niet leuk toen hij las dat hij verkocht moet worden. Ik heb gezegd dat hij dan geen spits had moeten worden. En ik geen trainer. Die vangen de meeste wind", aldus een keiharde Alfred Schreuder.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties