Nieuws

Stevens: "Heb contractvoorstel FC Twente in beraad"

Stevens: "Heb contractvoorstel FC Twente in beraad"

FC Twente heeft FC Volendam doelman Sonny Stevens een contractvoorstel gedaan. Dit bevestigd nu ook de speler zelf tegenover RTV Noord-Holland. Echter is de transfer nog niet beklonken. De uit Hoorn afkomstige doelman heeft meerdere aanbiedingen en heeft het aanbod uit Enschede in beraad.


"FC Twente heeft een bod gedaan en wij hebben dat in beraad" zegt hij tegenover RTV Noord Holland. Ook zaakwaarnemer Dick van Burik bevestigd het voorstel van FC Twente maar geeft tevens aan dat er meer kapers op de kust zijn. Hij en zijn pupil hebben meerdere aanbiedingen gekregen uit binnen- en buitenland. Welke clubs dit zijn wil van Burik niet zeggen.

Voordat Stevens de knoop definitief doorhakt wil hij het seizoen eerst goed afsluiten met Volendam. Vorige week liepen de Wijdbroeken promotie mis op de laatste speeldag en probeert nu via de nacompetitie alsnog promotie af te dwingen. "Het zou mooi zijn om met promotie afscheid te nemen", sluit Stevens af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties