Nieuws

'Stoke City hengelt naar Plattel'

'Stoke City hengelt naar Plattel'

Stoke City is geïnteresseerd in Timo Plattel, meldt VoetbalPrimeur. De club zou zelfs op het punt staan om de 19-jarige doelman een aanbieding te doen.


Er zijn meerdere Engelse clubs die de verrichtingen van Plattel volgen, maar Stoke City zou het meest concreet zijn. De kans dat Plattel naar Engeland verhuist, lijkt echter niet groot. Onlangs gaf hij nog aan zich te richten op een toekomst bij FC Twente. Zijn contract loop nog tot de zomer van 2015. Bovendien is de kans op speeltijd bij een Premier League-club niet al te groot, gezien hij nog amper ervaring heeft.

Plattel 'promoveerde' onlangs tot derde keeper, na de blessure van Filip Bednarek. In de rangorde is hij keeper Daniel Fernandes inmiddels gepasseerd. Tegen Heracles Almelo maakte hij laatst zijn debuut in de hoofdmacht van FC Twente, toen ook de keepers Boschker en Mihaylov geblesseerd waren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties