Nieuws

Tadic wil herhaling trauma voorkomen. "Niet weer!”

Tadic wil herhaling trauma voorkomen. "Niet weer!”

Na de nederlaag zondag uit bij Go Ahead Eagles stond Dusan Tadic kokend van woede de pers te woord. Zijn ploeg had zojuist met 1-0 verloren en de tweede plek op de ranglijst. "Very angry", zo omschreeft Tadic zijn stemming. "Kwaad op mezelf, op het team, eigenlijk op ons allemaal.”

Dan hoort hij het nieuws dat concurrent Feyenoord wel heeft weten te winnen uit bij FC Groningen. "O nee, ook dat nog." De gedachten van Tadic gaan terug naar het vorig seizoen waaraan hij naar eigen zeggen een trauma heeft opgelopen. Toen verspeelde FC Twente als koploper een ruime voorsprong en greep uiteindelijk naast Europees voetbal. "Niet weer!”, zegt Tadic resoluut.

"Laat dit een wake-up call zijn", vervolgt Tadic tegenover de Tubantia. "We zijn veel te lief voor elkaar. Luc Cas­taignos was vreselijk boos op me tijdens de wedstrijd en ik op hem. Later heb ik tegen hem ge­zegd dat het goed is om kwaad te zijn, als er maar vuur is. Met aardig doen tegen elkaar winnen we niet.”

[google]Ondertussen is ook de ruime voorsprong op de nummer vijf bijna weggewerkt door PSV dat al zes wedstrijden op rij wist te winnen. De Eindhovenaren staan op slechts twee punten waardoor de play-off plekken weer akelig dichtbij komen.

"We moeten zondag win­nen van AZ. Vitesse, Feyenoord en PSV doen gewoon wat ze moe­ten doen. Zij stonden er dit week­end allemaal gewoon weer, wij niet. Dat moet klaar zijn. Hoe we het doen maakt me niet uit, als we het maar doen!” aldus een strijdlustige Tadic.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties