Nieuws

Tanzaniaans International Shomari Kapombe op proef bij FC Twente

Tanzaniaans International Shomari Kapombe op proef bij FC Twente

FC Twente krijgt binnenkort waarschijnlijk de Tanzaniaan Shomari Kapombe op proef. Kapombe is een linksback die momenteel uitkomt voor Simba SC dat in eigen land één van de twee topclubs is. De melding wordt gedaan door Tanzania Soccer. Kapombe is zesvoudig international en wist één keer te scoren voor Tanzania. Hij zal ook bij andere clubs stages af gaan werken.


Shomari Kapombe is geboren op 28 januari 1992 in Tanzania. Hij kwam enkele seizoenen gelden van de Tanzaniaanse club Police Morogoro Football Club over naar Simba SC. Hier heeft de back nog een contract tot eind december 2013.

Zijn club Simba SC geeft de jongeling toestemming om zijn geluk te gaan beproeven in het buitenland. "We hebben groen licht gegeven om stages te gaan lopen in Europa en wensen hem heel erg veel succes. We verwachten hem na de stages wel terug om aan de voorbereiding met Simba SC deel te nemen."

Kapombe zelf is zeer gemotiveerd en ziet een carrière in Europa als een grote droom.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties