Nieuws

Andersen en Tapia treden aan tegen IJsselmeervogels

Andersen en Tapia treden aan tegen IJsselmeervogels

Jong FC Twente speelt vanmiddag, in de voorbereiding op de tweede seizoenshelft, een oefenwedstrijd tegen Topklasser IJsselmeervogels uit Spakenburg. Het is voor trainer Jan Zoutman een weerzien met zijn oud werkgever.

Zoutman was werkzaam bij de IJsselmeervogels tussen 2010 en 2013. In deze drie jaar 2x kampioen van de zaterdag topklasse en in beide jaren werd hij ook algeheel amateurkampioen van Nederland. Het laatste jaar was een minder succes, toen eindigde de club als 6e.

[google]Vanmiddag zullen Joachim Andersen en Renato Tapia aan de aftrap verschijnen in Spakenburg, dit terwijl ze eerder deze week nog meetrainden met het eerste elftal. Een bewuste keuze aldus hoofdtrainer van het eerste Michel Jansen. Je kunt ze een helft bij het eerste elftal mee laten doen, maar je kunt ze in deze fase ook de prikkel geven van negentig minuten bij de beloften. Wij hebben voor dat laatste gekozen.”"

Naar verwachting zal ook Sonny Stevens starten in de basiself. De doelman is volledig hersteld van zijn schouderblessure en is op zoek naar speelminuten.

De wedstrijd zal vanmiddag worden afgetrapt om 15.00 uur en wordt gespeeld op Sportpark ‘De Westmaat’ in Spakenburg.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties