Nieuws

'Trainer moet 70% van zijn salaris inleveren'

'Trainer moet 70% van zijn salaris inleveren'

Misschien vanavond al, maar meer waarschijnlijk zal Fred Rutten aanstaande zondag duidelijkheid geven over zijn toekomst. De oefenmeester kan bijtekenen in bij Feyenoord, maar wordt ook in verband gebracht met FC Twente en het Duitse Red Bull Leipzig. Bij FC Twente zou hij de nieuw ontstane positie van technisch directeur in moeten gaan nemen.

Gisteren nam huidig technisch manager Ceel Lok al ontslag. Hij verlaat de club aan het einde van deze week. Alfred Schreuder is momenteel de technisch manager van het eerste elftal, maar de club wil één man voor alle elftallen en gaat hier Alfred Schreuder niet mee belasten.

[google]Ondanks dat Fred Rutten aangegeven zou hebben klaar zijn om terug te keren bij FC Twente is het de vraag hoe groot zijn wens is terug te keren. Volgens de Telegraaf zou Rutten bij FC Twente 70% minder gaan verdienen dan bij Feyenoord. Daarnaast zal er komende zomer weinig geld beschikbaar zijn om de selectie te versterken, en is het nog onzeker of FC Twente uit de gehekelde categorie 1 kruipt.

Genoeg stof om over na te denken voor Rutten. Hiervoor heeft hij nog enkele dagen de tijd.

Stelling: Het is voor Rutten nog niet de juiste tijd terug te keren bij FC Twente.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties