Nieuws

Van Bronckhorst: "De rust bij FC Twente zie je terug in het elftal"

Van Bronckhorst: "De rust bij FC Twente zie je terug in het elftal"

Giovanni van Bronckhorst spreekt in aanloop naar FC Twente - Feyenoord met Rijnmond Sport. Hij doet enkele opvallende uitspraken over zijn ploeg en die van FC Twente.

[google]"Ik ben opgelucht dat El Ahmadi weer terug is. Hij is fit en zal spelen tegen FC Twente. El Ahmadi is heel belangrijk in de opbouw. Hij is een rustpunt en weet waar de oplossingen liggen. Hij is steeds beter geworden in de laatste jaren. De competitiewedstrijden waarin hij speelde hebben we gewonnen. Hij is afgevallen omdat hij in een andere omgeving en een ander ritme zat. We kunnen monitoren hoe fit hij is. Aan mij de taak om hem fit te houden tot het eind van het seizoen", aldus de coach.

Kenneth Vermeer speelt niet tegen FC Twente. Hij is deze week ziek geweest en zit nog niet bij de wedstrijdselectie. Hij zal eerst tegen Jong Heerenveen spelen. "Ik heb de knoop Jones of Vermeer nog niet doorgehakt. Wel heb ik met Vermeer gesproken over hoe het verdere plan eruit ziet." Eljero Elia heeft meegetraind en zal volgens de trainer zondag beschikbaar zijn.

"Het is moeilijk een vast elftal te hebben. Ik zal blijven schakelen als het nodig is. Zeker met de kwaliteiten voorin zal ik veel switchen. Ik kijk niet naar wat Ajax tegen FC Twente heeft gedaan ik kijk naar onszelf. Wij gaan er vanuit dat we die wedstrijd winnen en één blijven."

"Ten opzichte van vorig jaar heeft de club enorme stappen gemaakt. Ze zijn er goed mee omgegaan. De rust bij FC Twente zie je terug in het elftal." Hiermee doelt de oefenmeester op de perikelen rondom de club.

De wedstrijd onder leiding van Dennis Higler begint zondag om 14:30 uur in de Grolsch Veste.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties