Nieuws

Van der Laan voerde gesprekken met Rutten en Verbeek

Van der Laan voerde gesprekken met Rutten en Verbeek

Voorzitter Aldo van der Laan heeft in de afgelopen weken contact gezocht met Fred Rutten en Gertjan Verbeek. Beide trainers zijn in de ogen van de supporters van FC Twente de ideale opvolger voor trainer Alfred Schreuder, die men liever ziet vertrekken. Desalniettemin heeft Van der Laan nooit met de gedachte gespeeld om Schreuder te ontslaan.

"Wij hebben inderdaad met allebei gesproken, maar dat was niet voor het trainerschap", aldus Van der Laan in gesprek met Leon ten Voord van De Twentsche Courant Tubantia. "Met Fred ging het gesprek over het technisch directeurschap."

Fred Rutten is sinds zijn vertrek bij Feyenoord transfervrij, maar liet zich meerdere malen ontvallen dat hij liever op het veld wou blijven staan. De voormalig trainer van FC Twente ziet zichzelf nog niet hele dagen op kantoor zitten.

[google]Gertjan Verbeek groeide op in Enschede en maakte er geen geheim van dat hij graag nog eens trainer van FC Twente wil worden. "Gertjan ken ik goed en spreek ik wel vaker", verklaart Van der Laan.

"Hij ligt nog vast bij Bochum, dus voor ons is hij helemaal geen thema, want iedereen weet inmiddels wel dat wij geen afkoopsommen kunnen betalen", verwijst de voorzitter het eventuele trainerschap van Verbeek naar het rijk der fabelen.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties