Nieuws

Van Geel: "Geen spelers meer verkopen aan FC Twente"

Van Geel: "Geen spelers meer verkopen aan FC Twente"

Tijdens het presenteren van de doelstelling van Feyenoord dit jaar heeft technisch manager van Geel FC uitgesproken geen spelers meer te willen verkopen aan FC Twente en de Tukkers over twee jaar weer voorbij te streven.

Dat Fer in de zomer van 2011 naar FC Twente vertrok doet kennelijk nog altijd pijn Rotterdam. Ook het aantrekken van Cabral en met name Castaignos zullen mede verantwoordelijk zijn voor de uitspraken die van Geel vanmiddag deed.


"Verkopen vinden wij geen vies woord, want een club als Feyenoord moet altijd spelers verkopen. Het gaat er alleen om: voor hoeveel en aan wie? Als het aan ons ligt verkopen we geen spelers meer aan FC Twente, maar aan clubs uit grote competities", aldus van Geel.

"Het geld dat we dan krijgen, moeten we kunnen herinvesteren", vervolgt Van Geel. "Nu kan dat nog niet: nu verkopen we in drie transferwindows voor 21 miljoen en herinvesteren een paar ton. Dan maak je even een pas op de plaats: vandaar de doelstelling van een plek bij de eerste vijf. FC Twente verkoopt voor 24 miljoen en kóópt voor twintig miljoen. Zo ver zijn we nog niet, maar over twee jaar wel. Dan hebben we Twente ingehaald en pakt Feyenoord door."

FR-Fanatic

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties