Nieuws

Van Leeuwen: "Ben helemaal niet treurig"

Van Leeuwen: "Ben helemaal niet treurig"

Met het aantrekken van Oskar Zawada als enige wapenfeit is de transferwindow voor FC Twente gesloten. Waar de sommigen hadden verwacht dat Ziyech er op de laatste dag nog vandoor zou gaan, koos de topscorer ervoor om te blijven en komende zomer op zoek te gaan naar de club die zich blijkbaar nu niet had gemeld. Een opluchting voor Hake, de supporters en ook Ted van Leeuwen is er niet treurig onder.

"Ik ben helemaal niet treurig over de transferperiode. Op Tapia na hebben we onze selectie in tact kunnen houden en we hebben een deel van de financiële verplichting aan de Gemeente Enschede kunnen inlossen. Ik weet ook niet of het beter is als je met een zak vol geld opeens negen nieuwe spelers moet gaan inpassen", aldus de technisch directeur in gesprek met Ten Voorde van de Tubantia.'[google]

Hake kijkt met iets andere gevoelens terug op de winterse transferwindow. "Met gemengde gevoelens, dat wel. We zijn Tapia kwijtgeraakt, maar daar staat tegenover dat we Ziyech hebben behouden en daar ben ik uiteraard heel blij mee. Laat een ding duidelijk zijn: met de minimale middelen die er waren, hebben wij bij de club nu het maximale eruit gehaald. Natuurlijk was het geen overbodige luxe geweest als we er nog een back bij hadden kunnen krijgen, maar meer zat er gewoon niet in en dan moet je je daar ook bij neerleggen", besluit Hake.

Stelling: Met deze selectie moet de nacompetitie met gemak kunnen worden ontlopen.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties