Nieuws

Volop buitenlandse belangstelling voor Bengtsson en Bjelland

Volop buitenlandse belangstelling voor Bengtsson en Bjelland

Het centrale duo achterin bij FC Twente, Rasmus Bengtsson en Andreas Bjelland, staat in de belangstelling van de verschillende club uit het buitenland. Verwonderlijk is het allerminst te noemen. De twee Scandinaviërs maken individueel en als duo een uitstekend seizoen door. In meerdere wedstrijden hebben ze al bewezen een solide blok achterin te vormen.

[google]De club uit Enschede lijkt al rekening gehouden te hebben met een vertrek van de verdedigers en heeft daarom in de winter Darryl Lachman van PEC Zwolle vastgelegd. Tegenover het AD laat voorzitter Joop Munsterman weten dat er nog geen club zich officieel gemeld heeft, voor geen enkele speler. Echter houdt hij wel rekening met een roerige transferperiode, aankomende zomer. "Onze intentie is het om alle spelers aan boord te houden, maar in het voetbal kan dat zo veranderen", weet Munsterman.

Bengtsson graag naar Italië

Verder is het bekend dat Bengtsson komend seizoen graag zijn kunsten vertoont in Italië. Het verdedigende voetbal en het fysieke spel lijken voor hem de belangrijkste reden voor het uitspreken van deze voorkeur.

[nederbet]

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties