Nieuws

Vrijdag presentatie "ervaren spits"

Vrijdag presentatie "ervaren spits"

Joop Munsterman maakte in de rust van FC Twente - FC Inter Turku bekend dat het aanstaande vrijdag de zogenaamde "ervaren spits" zal presenteren. Dit op aandringen van coach Steve McClaren die na de verkoop van de Jong graag een jonge en een ervaren spits aan de selectie toe wil voegen.


Huidig eerste spits Glynor Plet reageerde gelaten op het nieuws. "Vandaag heb ik een aantal kansen gehad maar op het moment is het even net niet".

Op de vraag of de berichtgevingen omtrent de twee nieuwe spitsen hem iets doen zei Plet: "Dat moeten ze zelf weten. Ik denk dat ik niet voor niets ben gehaald en blijf knokken voor m'n kansen. Ik ga ook niet met de vuist op tafel slaan maar het in het veld laten zien. Helaas is dat vandaag niet gelukt".

De jonge spits moet Luc Castaignos worden. Volgens zijn zaakwaarnemer zijn ze er nagenoeg uit en moeten er enkel nog details worden besproken. Munsterman zelf gaf aan nog wel met Inter zelf te willen praten. Waarschijnlijk om de transfersom van naar verluid 7 miljoen Euro iets te drukken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties