Nieuws

"We hebben de knop met zijn allen echt omgezet."

"We hebben de knop met zijn allen echt omgezet."

Ondanks het teleurstellende vorige seizoen, en de mindere start van het huidige seizoen, blijven de Twente-supporters goedgezind. Een week nadat de Tukkers de eerste competitiezege behaalden, verloor de club van AZ. Toch lieten de supporters zich luid en duidelijk horen vanuit het uitvak. Dat biedt de spelers van FC Twente veel steun in deze moeilijke tijden.

"Het sterkt ons ook in de gedachte dat de positieve sfeer rondom de club weer aan het terugkomen is, dat we de knop met zijn allen echt hebben omgezet. Misschien moet dat dit seizoen wel een van de belangrijkste winstpunten zijn." aldus Gerald van den Belt op de officiële website van FC Twente.

[google] FC Twente heeft lange tijd overhoop gelegen met de KNVB, maar uiteindelijk werd het gevreesde 'Plan van aanpak' dan toch goedgekeurd door de voetbalbond. Van den Belt weet dat de club nog altijd scherp in de gaten wordt gehouden. "We blijven ons gedisciplineerd houden aan de normstellingen in ons Plan van Aanpak. Daar kunnen we niet van afwijken." verklaart hij. Tevens geeft hij aan dat de club beetje bij beetje weer grip krijgt op de situatie.

Transparantie en openheid worden twee belangrijke kernwoorden bij FC Twente. Daarom wil de club ook duidelijkheid scheppen waar een ieder aan toe is. "Er wordt op dit moment gewerkt aan de uitgangspunten en kaders voor het beleid van de komende 5 jaren. De volgende stap is nu om met een aantal stakeholders rondom FC Twente om tafel te gaan om de uitgangspunten te toetsen, om vervolgens in het bestuur begin november een versie vast te stellen en die dan met verschillende supporter- en sponsorgeledingen te bespreken. We streven ernaar om begin 2016 een breed gedragen beleidsplan te kunnen presenteren." besluit Van den Belt.

banner-tukker-life-floor

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties