Nieuws

Week 40: Huurlingen uitgelicht

Week 40: Huurlingen uitgelicht

“Huurlingen Uitgelicht”. De rubriek op FCTwente.NU om jullie op de hoogte te houden hoe het de huurlingen vergaat die de club tijdelijk verlaten hebben om speelminuten op te doen die bij FC Twente niet in het verschiet lagen.

Op dit moment hebben elf spelers besloten hun heil te zoeken bij een andere club; Emir Bajrami (AS Monaco), Thijs Bouma (VFL Osnabrück), Joshua John (FC Nordsjaelland), Mark Langeveld (Katwijk) Thilo Leugers (NAC), Jurjan Mannes (Fortuna Sittard), Nick Marsman (Go Ahead Eagles), Cas Peters (Go Ahead Eagles), Glynor Plet (KRC Genk), Quincy Promes (Go Ahead Eagles) en Nils Röseler (VVV).

Emir Bajrami – AS Monaco

Kwam de afgelopen week niet in actie met AS Monaco omdat er geen wedstrijd op het programma stond.

Thijs Bouma – VFL Osnabrück

Kon niet meespelen thuis tegen SV Wehen wegens een gescheurde spier in zijn rechter dij. Revalideert momenteel in Enschede en hoopt deze week weer aan te haken bij de trainingen. Zijn teamgenoten speelden met 2-2 gelijk.

Joshua John – FC Nordsjaelland

Scorebordtechnisch een mindere week voor John (foto). Nadat hij midweeks in het kader van de Champions League thuis verloor van Chelsea met 0-4 gingen hij en zijn ploeggenoten ook afgelopen vrijdag hard onderuit bij Odense met 3-0. Tevens ontving John hier een gele kaart. FC Nordsjaelland staat nu op de vierde plek in de competitie met 6 punten achterstand op koploper FC Kopenhagen dat tevens een wedstrijd minder heeft gespeeld.

Ondanks deze mindere week blijft John het uitstekend doen en kan hij zich op gaan maken voor het volgende avontuur tegen de Italiaanse grootmacht Juventus.

Mark Langeveld – Katwijk

Marc Langeveld moet zijn wedstrijden weer gaan spelen voor topklasser Katwijk. De middenvelder was door FC Twente uitgeleend aan de Apeldoorners, maar de KNVB heeft de overschrijving nu definitief afgewezen. Langeveld kwam het afgelopen nog niet in actie voor de Katwijkers.

Thilo Leugers – NAC

Werd uit tegen PSV weer gepasseerd door coach John Karelse en kreeg ook tijdens de wedstrijd geen speelminuten. NAC verloor kansloos met 4-0 en staat nu 17e met 5 punten uit 8 wedstrijden.

Jurjan Mannes – Fortuna Sittard

Jurjan Mannes (foto) werd, ondanks de winst van vorige week, gepasseerd door coach Boessen. Fortuna wist voor de eerste keer dit seizoen uit te winnen maar helaas voor Mannes deed de coach geen beroep op hem. Fortuna Sittard staat op een verdienstelijke 8e plek met 14 punten uit 8 wedstrijden.

Glynor Plet – KRC Genk

KRC Genk speelde de afgelopen week twee keer gelijk. Glynor Plet kwam in beide duels niet in actie.
Het eerste gelijke spel (2-2) was uit bij FC Basel in de Europa League en het tweede gelijkspel behaalde de club uit bij Club Brugge (1-1). Genk staat momenteel 4e met vier punten achterstand op de koploper Club Brugge.

Quincy Promes, Nick Marsman en Cas Peters – GA Eagles


Nick Marsman was de enige van de drie die de volle 90 minuten mee mocht doen in de thuiswedstrijd tegen Telstar. De Deventenaren wonnen met 2-1. Promes begon net als Marsman in de basis en werd in de 88e minuut gewisseld. Peters mocht invallen in de 80e minuut voor Houtkoop. GAE staat op een 7e plek met 14 punten uit 8 wedstrijden.

Nils Röseler – VVV

Röseler werd door coach Lokhof gepasseerd voor het uitduel tegen Roda JC en moest plaats nemen op de bank. Ondanks deze ingreep verloren de Venlonaren met 3-0 in Kerkrade. Röseler werd ook geen speelminuten als invaller gegund. VVV Venlo is momenteel de hekkensluiter in de Eredivisie met 3 punten uit 8 duels.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties