Nieuws

Willem II wil geld zien voor Zivkovic, Twente in de wachtkamer

Willem II wil geld zien voor Zivkovic, Twente in de wachtkamer

Richairo Zivkovic lijkt zijn langste tijd te hebben gehad bij Willem II. De aanvaller is gehuurd van Ajax, maar zat afgelopen weekend alweer voor de derde keer op rij op de tribune. Met het aantrekken van Ogbeche lijken zijn kansen bij Willem II dan ook verkeken. FC Twente wil de aanvaller graag huren en ging hierover al het gesprek aan met Ajax. Echter is het nog maar de vraag of Zivkovic vrij wordt gegeven door de Tilburgers. [google]

Willem II heeft namelijk een huurovereenkomst tot het einde van het seizoen en wil geld zien van Ajax als het hem terug wil halen. Niet geheel onlogisch want naast FC Twente is ook een andere directe concurrent Roda JC geïnteresseerd in Zivkovic.

René Hake sprak vandaag nogmaals uit dat hij er vandaag graag nog een extra verdediger én een extra spits bij wil hebben. De vraag is of de financiële situatie bij FC Twente dit toelaat.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties