Nieuws

Wouters: "Hoef Willem Janssen niet te raadplegen"

Wouters: "Hoef Willem Janssen niet te raadplegen"

Zondag staat voor zowel FC Twente als FC Utrecht het belangrijke onderlinge treffen op het programma. FC Twente moet winnen om in het spoort te blijven van koploper Ajax en FC Utrecht heeft de punten hard nodig om zich veilig te spelen in de Eredivisie. De Domstedelingen staan slechts drie punten boven plek 16 die garant staat voor degradatie/promotie play-offs. Wouters weet dan ook wat zijn ploeg te doen staat.

"De belangen zijn bekend. Zowel FC Twente als wij zullen er alles aan doen om de punten te pakken. We zullen zondag hard moeten knokken om FC Twente te verslaan", aldus Wouters tijdens het perspraatje.

"FC Twente heeft een goede ploeg. Ze beschikken over meerdere spelers met individuele kwaliteiten. Hier zullen we ons tegen moeten wapenen. Het recept van FC Twente is ons bekend. Willem Janssen (gehuurd van FC Twente) hoef ik dan ook niet te raadplegen voor informatie", besluit de oefenmeester.

[google]FC Utrecht heeft een hele waslijst aan afwezigen. Dave Bulthuis, Edouard Duplan, Kai Heerings, Willem Janssen, Danny Koevermans en Jacob Mulenga zijn allen niet beschikbaar. Achter de naam van Van der Gun staat nog een vraagteken. Wel heeft Wouters Yassin Ayoub en Mark van der Maarel weer terug bij de groep.

De wedstrijd tussen FC Utrecht en FC Twente wordt zondag afgetrapt om 12:30 uur.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties