Nieuws

Zaakwaarnemer Rutten verbaasd over Twente gerucht

Zaakwaarnemer Rutten verbaasd over Twente gerucht

Fred Rutten is de persoon die momenteel het voetbalnieuws domineert in Rotterdam en Twente. De huidige trainer van Feyenoord kan al tijden bijtekenen, maar wil hiermee wachten tot na de wedstrijd tegen AS Roma aanstaande donderdag. De situatie omtrent Rutten wordt nauwlettend gevolgd door FC Twente, maar ook door het Duitse Red Bull Leipzig dat uitkomt in de 2. Bundesliga.

[google]Ondanks de geruchten weet de zaakwaarnemer van Rutten van niets. "Maar ik heb nog helemaal geen contact gehad met beide clubs", aldus Kees Ploegsma Senior tegenover SoccerNews. "Ik heb geen weet van eventuele interesse van die clubs. De laatste dagen heb ik Fred niet gesproken en ik ga er dan ook van uit dat er niets speelt."

Binnen FC Twente juicht een deel een eventuele terugkeer van Rutten toe, terwijl een ander deel er precies omgekeerd over denkt. Hij zou de functie van technisch directeur moeten gaan bekleden. Momenteel heeft Alfred Schreuder deze taak op zich voor het eerste elftal en Cees Lok voor de overige elftallen.

Stelling: Ik zie niets in Fred Rutten als technisch directeur.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties