Nieuws

Zaakwaarnemer Zivkovic schimmig: "Hij is nog van Willem II"

Zaakwaarnemer Zivkovic schimmig: "Hij is nog van Willem II"

FC Twente is in contact met Ajax om naast El Azzouzi ook Zivkovic op huurbasis over te nemen. De spits behoort nog altijd tot de selectie van Willem II, maar daar is er geen toekomst meer voor hem, helemaal nu Ogbeche de overstap heeft gemaakt naar Tilburg. De verwachting is dan ook da Zivkovic en Willem II snel zullen breken en de spits het seizoen afmaakt bij een andere Eredivisieclub. Naast FC Twente zouden ook Roda JC en AZ interesse hebben.

[google]Zijn zaakwaarnemer Aalbers wil nog geen concrete uitspraken doen over het aanstaande vertrek bij Willem II. "Je weet nooit wat er tot en met 1 februari gebeurd. Hij is een speler van Willem II. Hij is onderdeel van de selectie. Van daaruit moet iedereen voor zijn kans gaan. Alleen: de trainer maakt de keuzes", aldus Aalbers in gesprek met Foxsports.

Mocht Zivkovic naar Enschede komen dan is de vraag wat er gaat gebeuren met Borven en Oosterwijk. Hake lijkt bewust te kiezen voor een bewegelijke technische spits in de punt van de aanval, een geheel ander type dan Borven en Oosterwijk zijn.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties