Nieuws

"Ze spelen altijd op de winst en denken vanuit balbezit."

"Ze spelen altijd op de winst en denken vanuit balbezit."

Vandaag speelt FC Twente in het Philips Stadion tegen PSV, de koploper van de Eredivisie. De voorgaande duels tussen FC Twente en PSV waren altijd een lust voor het oog. Philip Cocu van PSV verwacht dan ook dat het een waar spektakel zal worden waarbij twee topclubs vol overgave zullen strijden voor de volle buit.

[google] "Ik kan me de laatste duels met FC Twente heugen als vrij open en aantrekkelijke wedstrijden, waarin beide ploegen sterk aan de bal waren. FC Twente is een ploeg die vanuit balbezit goed positiespel speelt. Dat doen wij ook. Daarom verwacht ik weer een open en aantrekkelijke wedstrijd", aldus Cocu tegenover De Telegraaf.

PSV speelt de laatste weken niet de sterren van de hemel. Toch is de club in Eindhoven al vrijwel het gehele seizoen koploper. Daarnaast liet FC Twente dit seizoen hier en daar al de broodnodige punten liggen, en is inmiddels kampioen gelijkspelen. De trainer van PSV weet echter dat FC Twente niet zal afreizen naar Eindhoven om vervolgens huiswaarts te keren met een punt. "Ik verwacht niet dat ze hier naar toe komen om een punt weg te halen. Ze spelen altijd op de winst en denken vanuit balbezit. Dat doen wij ook, daarom wordt het ongetwijfeld een interessante ontmoeting." besluit Cocu.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties