Oud-spelers FC Twente

Advocaat niet blij met Sonny Stevens: "Die dacht dat hij hier miljonair kon worden"

Advocaat niet blij met Sonny Stevens: "Die dacht dat hij hier miljonair kon worden"

Dick Advocaat verraste vriend en vijand toen hij besloot in te gaan op de avances van ADO Den Haag. De club was na het ontslag van Dirk Kuyt op zoek naar een vervanger en gooide daarbij een lijntje uit naar de gepensioneerde oefenmeester. Die had wel trek in een nieuw avontuur bij de club waar hij zelf speler was en als ras-Hagenees warme gevoelens bij heeft.

Nu de winterse transferwindow is geopend, is ook ADO Den Haag op zoek naar versterkingen. Eén van de posities waar de club extra ervaring kan gebruiken in onder de lat. Hierbij kwam ADO Den Haag uit bij een oud-bekende van FC Twente, Sonny Stevens. De goalie tekende nog geen half jaar geleden bij het Griekse OFI Kreta, maar zag een terugkeer naar Nederland wel zitten.

Tot een deal kwam het echter niet en Dick Advocaat legt uit waarom. Aan het begin van het gesprek wil hij nog niets kwijt over de posities waarvoor hij op zoek is naar versterkingen. "We zijn op zoek naar een aantal spelers, of daar een keeper bij zit, ga ik hier niet zeggen." maar de naam van Stevens wordt genoemd kan hij niet anders dan even reageren.

"Ik wil niet liegen, daar hebben we wel mee gesproken, maar hij dacht dat hij hier miljonair kon worden. Dat kun je hier niet", aldus een duidelijke Advocaat tegenover ESPN. Hij heeft ook nog een duidelijke boodschap voor een aantal spelers binnen zijn eigen selectie. “Als we spelers voor bepaalde posities halen, dat de andere dan weg mag. Dat heb ik ook verteld aan de spelers. Als er iemand is die moeite heeft met zijn positie of niet tevreden is, moet hij een andere club zoeken.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties