Oud-spelers FC Twente

Everink op proef bij KKD-club Van Leeuwen voor aansluiting bij Go Ahead Eagles

Everink op proef bij KKD-club Van Leeuwen voor aansluiting bij Go Ahead Eagles

Aan het einde van de winterse transferperiode vertrokken Thijs van Leeuwen en Luca Everink bij FC Twente. Beide hadden geen toekomst meer bij de club. Van Leeuwen vertrok naar TOP Oss, het contract van Everink werd ontbonden. Everink vond in Go Ahead Eagles snel een club om volgend seizoen te gaan spelen.

Het contract in Deventer gaat dus komende zomer pas in. Tot die tijd lijkt Everink ploeggenoot van Van Leeuwen te gaan worden. De rechtsback is namelijk op proef bij TOP Oss. Als de club enthousiast is, kan Everink een contract krijgen en de rest van het seizoen bij de club uit de Keuken Kampioen Divisie afmaken. Trainer Klaas Wels gaat het echter eerst even aankijken met de vleugelverdediger. "We kijken wat hij voor ons kan betekenen", vertelt Wels tegenover Dtv Nieuws.

Everink speelde vanaf 2012 in de jeugd van FC Twente. Hij speelde in totaal zeven officiële duels voor de Tukkers, maar kon het verlangde niveau uiteindelijk niet aantikken, waardoor het contract van de Diepenvener eind januari werd ontbonden. Hij mag het nu gaan proberen bij TOP Oss, dat voorlaatste staat in de Keuken Kampioen Divisie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties