Oud-spelers FC Twente

Noa Lang flipt helemaal de pan uit: "Donder op man, fucking pussy's!"

Noa Lang flipt helemaal de pan uit: "Donder op man, fucking pussy's!"

Noa Lang is niet voor de eerste keer negatief in het nieuws gekomen. De aanvaller die in 2020 als huurling van Ajax zeven keer het shirt van FC Twente droeg, flipte zondag na de stadsderby Cercle Brugge - Club Brugge. De wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel en daar was de Oranje-international allesbehalve blij mee.

Dit liet hij zowel in woord als gebaar merken zoals te zien op de onderstaande video die zonder zijn weten werd gemaakt na de wedstrijd. Lang zelf scoorde de openingstreffer namens Club Brugge. Na de gelijkmaker kwam Club opnieuw op voorsprong, maar ook deze werd verspeeld.

Het gaat de regerend kampioen dit seizoen niet voor de wind. Op de ranglijst heeft Club Brugge na 26 wedstrijden een achterstand van slechts 20 punten op koploper KRC Genk. Lang zelf is ook een stuk minder productief als de vorige jaren. Na 20 wedstrijden heeft hij 5 treffers en 2 assists op zijn naam staan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties