Oud-spelers FC Twente

Noa Lang krijgt rijverbod en boete opgelegd door politierechter

Noa Lang krijgt rijverbod en boete opgelegd door politierechter

Noa Lang moet de komende tijd op zoek naar alternatief vervoer. De oud-speler van FC Twente en Ajax heeft vandaag een rijverbod en een boete opgelegd gekregen van de Belgische politierechter. De aanvaller van Club Brugge liet zich tijdens de zitting vertegenwoordigen door zijn advocaat.

Lang werd in België geflitst op een weg waar een maximale snelheid geldt van 70 kilometer per uur. Lang reed 119 en reed dus 49 kilometer per uur te hard. Het komt hem op een rijverbod van acht dagen en een boeten van 600 euro te staan. Van de boete hoeft hij maar de helft te betalen omdat hij een blanco strafblad kon overleggen.

Zelf was de sterspeler van Brugge niet aanwezig bij de zitting bij de politierechtbank van Brugge. Tijdens de zitting was er nog een opmerkelijk moment. De politierechter had geen idee dat ze te maken had met een bekende voetballer, zo schrijft het Belgische HLN.

Ze vroeg aan de advocaat van Lang precies voor werk deed. De reactie van zijn advocaat was duidelijk. “Hij is profvoetballer. En dat is zijn normale reisweg naar het trainingscomplex." Door de uitspraak van de politierechter zal Lang tijdelijk op zoek moeten naar een chauffeur. Ook niet echt een grote straf.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties