Oud-spelers FC Twente

Politie neemt dure Porsche en 100.000 euro in beslag in zaak oud-Twente-speler Ronnie S.

Politie neemt dure Porsche en 100.000 euro in beslag in zaak oud-Twente-speler Ronnie S.

Maandag werd voormalig FC Twente-speler Ronnie S. en zijn familie aangehouden. De 39-jarige oud-voetballer wordt verdacht van drugshandel en witwassen. De afgelopen dagen heeft de politie in vijf huizen in Noord-Brabant, één in het Belgische Hoogstraten en een camper in Groenlo. Daarbij heeft de politie beslag gelegd op drie auto's, waaronder een dure Porsche, 100.000 euro cash, zes dure horloges, sieraden, een camper, een jacht en luxeartikelen als fitnessapparatuur.

De rechter-commissaris in Breda heeft besloten dat Ronnie S. zeker nog twee weken in de cel blijft, zo weet Brabants Dagblad te melden. Zijn ouders en vriendin mochten al wel naar huis, maar blijven nog verdachten. Het kan bij hen mogelijk slechts om het witwassen van geld gaan. Rudi S., de broer van Ronnie, is ook verdachte, maar is nog altijd niet gevonden. De politie vermoedt dat Rudi in het buitenland verblijft.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties