Samenvatting: Jong FC Twente deelt punten met Spakenburg

Jong FC Twente heeft zaterdagmiddag met 1-1 gelijkgespeeld tegen SV Spakenburg. De Tukkers schieten met het resultaat weinig op, want de ploeg behaalde tot dusver slechts vijftien punten en daarmee komt degradatie naar de Derde Divisie gevaarlijk dichtbij.

[google]In de eerste helft nam Jong Twente het initiatief. Na ruim een halfuur spelen betaalde dit zich uit, want Delano Grootenhuis werkte een voorzet beheerst het doel in en tekende zo voor de 1-0. In de tweede helft was Spakenburg echter de bovenliggende partij. In de 53ste minuut zette Philip Ties namens de bezoekers de gelijkmaker op het scorebord, nadat hij de bal via de zijkant op een presenteerblaadje kreeg en kon afdrukken. Spakenburg kreeg daarna nog genoeg kansen op de winnende treffer, maar met name doelman Plattel was de sta-in-de-weg. De wedstrijd eindigde hiermee in 1-1.