Nieuws

SC Preußen Münster - FC Twente 2012-12013

SC Preußen Münster - FC Twente 2012-12013

Vanmiddag speelt FC Twente haar vierde oefenwedstrijd van dit seizoen. Na AZSV, het Zeeuws elftal, Vfl Bochum is nu Preußen Münster de tegenstander. De wedstrijd wordt gespeeld in het Preußenstadion dat een plaats biedt aan 15.050 toeschouwers. De wedstrijd zal worden afgetrapt om 14:00. Er is bij het uitvak geen losse kaartverkoop!

SC Preußen Münster werd in 1906 opgericht en komt momenteel uit in de 3. Bundesliga, het derde niveau van Duitsland. Het speelt haar wedstrijden in het Preußenstadion dat in 1926 in gebruik werd genomen en in 2009 voor het laatst is gerenoveerd. In totaal kan het stadion 15.050 toeschouwers herbergen waarvan er 2.885 zijn overdekt. Bij topwedstrijden heeft de club de mogelijkheid de capaciteit uit te breiden naar 18.500 plaatsen.

Door de vele blessures zullen vanmiddag de volgende spelers niet aanwezig zijn: Sonny Stevens, Nicky Kuiper, Robbert Schilder, Wout Brama, Kyle Ebecilio, Dusan Tadic. Leroy Fer, Mihaylov en Wellington ontbreken eveneens. De eerste twee hebben van FC Twente vrijaf gekregen om te onderhandelen met de in hun geïnteresseerde clubs.


Testspeler Wellington is voorlopig naar huis gestuurd in afwachting van een definitieve beslissing van FC Twente. De club is alleen geïnteresseerd als hij een geldig Italiaans (EU) paspoort heeft.

Adresgegevens van het Preußenstadion
Fiffi-Gerritzen-Weg 1
48153 Münster Duitsland

Win 2 wedstrijdkaartjes of het shirt van FC Twente!

Doe jij al mee in de verloting van 2 wedstrijdkaarten van FC Twente tegen Ajax, PSV of Feyenoord en een shirt van FC Twente? Deelnemen is heel erg eenvoudig. Like ons op onze Facebookpagina. Volg je ons al? Deel & Like dan DIT bericht op onze Facebookpagina en ook jij doet mee in de verloting. De actie loopt tot maandag 22 juli.

Panoramafoto Preußenstadion

Münster

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties