Transfernieuws

FC Twente op 'pole position' voor Azarkan, Seuntjens wordt aangeboden bij subtoppers

FC Twente op 'pole position' voor Azarkan, Seuntjens wordt aangeboden bij subtoppers

Zoals eerder vermeld heeft FC Twente interesse getoond in Mats Seuntjens en Marouan Azarkan. Seuntjens wordt in verband gebracht met de Tukkers vanwege het feit dat zijn trainer Joseph Oosting naar de Tukkers gaat vertrekken. Ook Azarkan is in beeld bij FC Twente, de aanvaller wordt gehuurd door Excelsior, maar is eigendom van Feyenoord. Toch is er ook concurrentie voor FC Twente.

"Seuntjens wordt namelijk door zijn zaakwaarnemer aangeboden bij verschillende subtoppers", weet VI-journalist Stef de Bont. FC Utrecht lijkt zich ook in de strijd te mengen. Dit is niet heel gek, omdat de clubs vaker aan dezelfde spelers trekken. Juist daarom is het belangrijk voor FC Twente om Europees voetbal te halen ten koste van Utrecht in de play-offs.

Ook Azarkan wordt nu genoemd in de Domstad, echter lijkt FC Twente de beste papieren te hebben. Hans Kraaij suggereerde dat Azarkan maandagavond een gesprek zou hebben met Arnold Bruggink. Hij begon zenuwachtig te lachen en wilde het niet bevestigen. Bij de twee clubs dreigen veel buitenspelers te vertrekken, dus is het niet gek dat de club uit Utrecht deze zomer dezelfde spelers als FC Twente achterna zit.

Of meer clubs Seuntjens aangeboden hebben gekregen, is niet bekend. Wel kunnen de Tukkers dus rekenen op serieuze concurrentie. Door het halen van Europees voetbal kan FC Twente potentiële nieuwe spelers nog meer bieden. Als FC Twente vijfde in de eredivisie wordt, dan ontlopen zij in ieder geval Utrecht in de eerste ronde van de play-offs.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties