Transfernieuws

Streuer door meerdere partijen benaderd voor nieuwe job

Streuer door meerdere partijen benaderd voor nieuwe job

Jan Streuer blijft nog tot minimaal 1 september 2023 verbonden aan FC Twente. De huidige technisch directeur liep officieel per 1 juli uit zijn contract, maar na overleg met de club heeft hij toch besloten om iets langer te blijven. Dit was mede op verzoek van zijn opvolger Arnold Bruggink. De oud-speler van onder andere FC Twente en PSV begint per 1 juli aan zijn eerste job als td en wil zoveel mogelijk leren van routinier Streuer.

Door de nieuwe verbintenis zit Streuer ook nog de komende zomerse transferwindow uit. Daarna moet de selectie voor het komende seizoen er definitief staan en moet Bruggink voldoende ingewerkt zijn om het stokje definitief over te nemen. Dat Streuer blijft heeft mede te maken met de goede samenwerking tussen hem en Bruggink.

"Dat verloopt prima. Arnold is een heel prettige jongen om mee te werken. Discussies over spelers heb je altijd, dat is leuk en goed. En we komen er samen uit", vertelt Streuer in gesprek met Voetbal International. Toen bekend werd dat Streuer zou gaan stoppen bij FC Twente wekte dit natuurlijk ook interesse bij andere partijen. De td kreeg meerdere belletjes, maar ging hier nog niet op in.

"Er is wel gebeld, maar er zat nog niets tussen waarvan ik zeg: Dat ga ik doen. Maar ik zou ook niet weten wat ik dan wél wil. Het buitenland trekt me sowieso niet, vooralsnog. Ik zie wel wat er komt. Misschien doe ik het, misschien niet. Ik ben nergens mee bezig." Het enig dat hij nu wil doen is het seizoen goed afsluiten en dat houdt in het halen van Europees voetbal. "We hebben een goed seizoen, misschien had er nog meer in gezeten. Zeker thuis hebben we goed gevoetbald. Als wij vijfde worden en de play-offs winnen, kunnen we heel tevreden zijn."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties