Transfers

Verweij: Ajax wil Hilgers snel binnenhalen en Feyenoord en PSV aftroeven

Verweij: Ajax wil Hilgers snel binnenhalen en Feyenoord en PSV aftroeven

Afgelopen zomer stond Mees Hilgers in de concrete belangstelling van Feyenoord en ook PSV zou interesse hebben in de centrale verdediger van FC Twente. Nu is ook Ajax erbij gekomen als geïnteresseerde in Hilgers. Het contract van de centrale verdediger loopt komende zomer af. De club heeft wel de optie om het contract met een jaar te verlengen.

De doorgaans zeer betrouwbare journalist Mike Verweij laat bij de Kick-Off Podcast van De Telegraaf weten dat Ajax interesse heeft in Hilgers. "Bij Ajax is er een opvallende naam opgedoken: Mees Hilgers. Het is wel vervelend voor Ajax dat ze nu met de Schreuder-situatie bezig zijn, want daardoor liggen andere dingen nu stil", zegt Verweij.

"Maar Ajax hoopt PSV en Feyenoord, die ook geïnteresseerd zijn in Hilgers, af te troeven door deze winterstop toe te kunnen staan. PSV en Feyenoord kunnen dat nu niet, maar die vinden het ook een hele interessante speler. Hij staat heel hoog op de verlanglijst van Ajax. Volgens mij wordt daar heel voorzichtig al werk van gemaakt", aldus de journalist.

Valentijn Driessen heeft Hilgers zien spelen tegen Ajax en is niet zo onder de indruk van hem. "Ik vond dat hij zich niet waarmaakte in de wedstrijd tegen Ajax. Ik vond hem niet zo goed dat ik dacht: die moet je gelijk ophalen. Aan de bal wist hij vaak helemaal niet wat hij moest doen. Ja, lopen en dan stilstaan", besluit Driessen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties