Transfers

Alfred Schreuder nieuwe trainer Al-Nasr

Alfred Schreuder nieuwe trainer Al-Nasr

Alfred Schreuder heeft kort na zijn vertrek bij Al-Ain alweer een nieuwe werkgever gevonden. De oud-trainer van onder andere FC Twente, Ajax en Club Brugge gaat aan de slag bij Al-Nasr. Om verwarring te voorkomen, dit is niet de club van Cristiano die zijn wedstrijden speelt voor Al-Nassr. Die club komt uit Saoedi-Arabië terwijl de nieuwe werkgever van Schreuder is gevestigd in de Verenigde Arabische Emiraten.

Schreuder moet de ploeg gaan behoeden voor degradatie. Al-Nasr staat op de achtste plek in de competitie die bestaat uit veertien clubs. De nummers dertien en veertien degraderen aan het einde van het seizoen naar het tweede niveau. Al-Nasr heeft momenteel acht punten, de nummer dertien Emirates vijf.

Al-Nasr wordt de zesde club voor Schreuder waar hij als hoofdtrainer aan de slag gaat. Hiervoor was hij hoofdtrainer bij FC Twente, Hoffenheim, Club Brugge, Ajax en Al Ain FC. Alleen bij Club Brugge vertrok hij door de voordeur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties