Transfers

BREAKING: Cleonise maakt transfervrije overstap naar middenmoter uit eredivisie

BREAKING: Cleonise maakt transfervrije overstap naar middenmoter uit eredivisie

Denilho Cleonise gaat FC Twente verlaten. De 22-jarige buitenspeler speelde de afgelopen twee jaar voor Twente, maar gaat nu een contract tekenen bij RKC Waalwijk. Cleonise kwam de afgelopen twee jaar niet in de plannen voor van trainer Ron Jans. Hij krijgt het vertrouwen ook niet van nieuwe trainer Joseph Oosting en gaat een tweejarig contract tekenen bij RKC Waalwijk. Cleonise vertrekt transfervrij bij FC Twente.

Cleonise heeft in totaal 33 wedstrijden gespeeld in het shirt van Twente. Hij maakte hierin slechts 1 goal en gaf 2 assists. Cleonise kwam twee jaar geleden over van het Italiaanse Genoa. Hij kon het bij Twente niet waarmaken en gaat nu aan de slag bij de middenmoter in Waalwijk.

Naast Genoa heeft Cleonise in de jeugd bij Ajax en AZ gespeeld. Met zijn transfervrije vertrek naar RKC zal hij dus voor zijn vierde eredivisieclub gaan uitkomen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties