Transfers

BREAKING: Van Dinteren en Bogers vertrekken definitief bij FC Twente

BREAKING: Van Dinteren en Bogers vertrekken definitief bij FC Twente

Na Ron Jans zullen ook de assistent-trainers Ivar van Dinteren en Adrie Bogers vertrekken bij FC Twente. Door deze beslissing krijgt de nieuwe trainer Joseph Oosting de kans om zijn eigen staf mee te nemen naar Enschede. De kans is groot dat hij zijn huidige rechterhand Peter Uneken mee gaat nemen. Die staat zelf ook positief tegenover een overgang naar FC Twente.

De contracten van de twee assistenten waren formeel al opgezegd, maar het was aan de nieuwe trainer Oosting of hij door wilde met het tweetal. Hij heeft ervoor gekozen om zelf zijn staf samen te stellen.

Van Dinteren werd in 2020 meegenomen door Ron Jans. Het tweetal werkte daarvoor samen bij het Amerikaanse FC Cincinnati. "Ivar had en heeft nog steeds een groot aandeel in de ontwikkeling van de individuele spelers en het team. Met zijn kennis, maar ook met zijn enthousiasme en zijn inzet heeft hij de club samen met de andere stafleden naar voren gestuwd", aldus Streuer op de clubwebsite.

Bogers is bezig aan zijn eerste en direct ook laatste jaar bij FC Twente. Hij werd afgelopen zomer aangesteld als de vervanger van de naar FC Antwerp vertrokken Andries Ulderink. "Adrie was vorig seizoen de opvolger van assistent Andries Ulderink. Hij bleek met zijn jarenlange ervaring een welkome aanvulling op de trainersstaf. FC Twente is Ivar en Adrie dankbaar voor de inzet voor de club en wenst ze veel succes in hun verdere loopbaan.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties