Transfers

Brenet bevestigt interesse Fulham FC: "Altijd een droom geweest"

Brenet bevestigt interesse Fulham FC: "Altijd een droom geweest"

Blijft de selectie intact of vertrekt er nog iemand in de laatste dagen van de winterse transferwindow? Als het aan Jan Streuer ligt maakt FC Twente het seizoen af met de huidiger selectie, maar weet ook dat hij bepaalde aanbiedingen niet af kan slaan. Een speler die nadrukkelijk in de belangstelling staat is Joshua Brenet.

De rechtsback wordt in verband gebracht met Fulham FC. Bronnen van Twente Insite bevestigden deze interesse, en nu ook de speler zelf. Dit laat de rechtsback weten in gesprek met ESPN toen hij de vraag kreeg of hij nog weg gaat. "Dat is een hele goeie vraag", is de nuchtere reactie van de verdediger.

"Ten eerste voel ik me goed hier en er zijn weer kansen om alles te kunnen spelen, maar er zijn hier en daar contacten geweest. In de media stond Fulham, dat is heel mooi. Je wacht natuurlijk op zo'n kans. Wat ik voorheen heb gezegd: een Premier League-team zal altijd een droom zijn."

"Als het voor alle partijen goed is dan kijken we wel wat ervan komt." Maar ligt er al een concreet bod van Fulham? "Nee, nog niet per se. Er zijn contacten gewest, er is hier en daar gebeld, maar that's it eigenlijk."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties