Transfers

Brenet in beeld bij Engelse nummer 7 Fulham FC

Brenet in beeld bij Engelse nummer 7 Fulham FC

Jan Streuer heeft gezegd dat er niemand meer mag vertrekken deze winterse transferwindow, maar na de interesse van Rode Ster Belgrado wordt Brenet nu gelinkt aan een club uit de Premier League. Het betreft Fulham FC dat deze transferperiode een rechtsback toe wil voegen aan haar selectie. Brenet is echter niet de eerste kandidaat van de club waar ook Bryan Ruiz ooit speelde.

De eerste optie van de Londense club is Cedric Soares. De 31-jarige Portugees staat onder contract bij koploper Arsenal FC, maar de speelminuten hier zijn minimaal. Arsenal heeft de speler toestemming gegeven om te onderhandelen, maar volgens het Britse Express Sport gaat dit allemaal niet voorspoedig.

Er wordt op de achtergrond gekeken naar alternatieven en hierbij duikt de naam op van Joshua Brenet. Volgens Express Sport zou het contact al gelegd zijn. "Wij hebben begrepen dat er al informele gesprekken hebben plaatsgevonden om Brenet vast te leggen voor het sluiten van de transferwindow op 31 januari."

Of Fulham zich ook al heeft gemeld bij FC Twente is nog onduidelijk. Brenet maakte afgelopen zondag zijn rentree in de basis nadat een liesblessure hem voor langere tijd aan de kant hield. Het geluk was dat de back de blessure opliep vlak voor de vervroegde winterstop in november. Hierdoor heeft hij minder wedstrijden moeten missen dan in een regulier seizoen.

Een transfer naar Rode Ster leek voor Brenet niet interessant, maar als Fulham concreet wordt, dan zal de rechtsback mogelijk wel om toestemming vragen bij technisch directeur Jan Streuer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties