Transfers

Brenet mag niet weg van Streuer, ondanks concrete interesse uit Servië

Brenet mag niet weg van Streuer, ondanks concrete interesse uit Servië

Terwijl alle media vol stond met nieuws over een mogelijk vertrek van Zerrouki naar Feyenoord, was er plotseling ook interesse voor Joshua Brenet. Rode Ster Belgrado wil de rechtsback graag toevoegen aan de selectie, maar de kans is klein dat dit ook daadwerkelijk gaat gebeuren.

Zijn zaakwaarnemer bevestigde in gesprek met Twente Insite dat de Servische topclub interesse heeft, maar zei er direct bij dat Brenet 'gewoon goed zit' bij FC Twente. De afspraak is dat hij komende zomer voor een beperkte transfersom mag vertrekken uit Enschede. Dit lijkt ook de voorkeur van technisch directeur Jan Streuer.

"Die vertrekt niet meer deze winter", is de duidelijke reactie als de TD wordt gevraagd naar de interesse van Rode Ster in Brenet. "We gaan geen spelers meer verkopen, dat weet ik bijna zeker. We willen meespelen en we gaan kijken waar dat gaat eindigen. We proberen zo lang mogelijk mee te doen en kijken wel waar het schip strandt."

Hebben we het dan over het kampioenschap? "Nee, zover gaan wij niet. Ajax en PSV hebben meer mogelijkheden dan wij, maar in het voetbal weet je het nooit. Als je een goed team hebt dan kun je soms ver komen. Maar we gaan niet denken dat we kampioen kunnen worden. We kijken het van wedstrijd tot wedstrijd. Tegen Telstar was ook een belangrijke en dan heb je ook niet de zekerheid dat je gaat winnen. Je moet het iedere wedstrijd laten zien en zaterdag is er een geweldige wedstrijd uit tegen Ajax. De druk ligt daar meer dan bij ons, dus ik ben heel benieuwd."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties