Transfers

Brenet niet de enige Nederlander op de wensenlijst bij Fulham FC

Brenet niet de enige Nederlander op de wensenlijst bij Fulham FC

Joshua Brenet staat in de belangstelling van Fulham FC. De nummer zeven van de Premier League is op zoek naar een versterking voor de rechterkant en heeft de interesse kenbaar gemaakt aan de speler zelf. Of het ook tot een transfer komt is nog even afwachten. Fulham heeft naast Brenet nog meer namen op het lijstje staan en ook FC Twente zal akkoord moeten geven.

De topkandidaat is de Portugees Cedric Soares, maar de onderhandelingen met de speler verlopen stroef. Om die reden kijkt Fulham nu naar alternatieven. Ook de naam van sc Heerenveen-back Milan van Ewijk wordt genoemd en ook Denso Kasius staat volgens Jeroen Kapteijns van de Telegraaf op de lijst.

Bij het horen van de naam Kasius zal bij sommige voetballiefhebbers een lampje gaan branden. De 20-jarige rechtsback speelde in het verleden onder andere voor ADO Den Haag, FC Utrecht en FC Volendam. Nu staat hij onder contract bij het Italiaanse Bologna. Hier kent hij een wisselvallig seizoen, mede door blessures. Hij mag de club tijdelijk op huurbasis verlaten.

Brenet zelf ziet een transfer naar Engeland wel zitten. Het spelen in de Premier League is voor hem, net als vele andere spelers, een lang gekoesterde droom. Toch zal Jan Streuer de back niet zonder slag of stoor laten gaan. Met Sampsted heeft de TD de toekomstige vervanger van Brenet als in huis, maar hij heeft de rechtsbackpositie pas net dubbel bezet. Er zijn meerdere spelers die uit nood als rechter vleugelverdediger kunnen spelen, maar dergelijke noodgrepen wil de club het liefst voorkomen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties