Transfers

Cerny mag weg, maar: "Wij willen volgend jaar weer een hoog niveau aantikken"

Cerny mag weg, maar: "Wij willen volgend jaar weer een hoog niveau aantikken"

Václav Cerny staat door zijn geweldige prestaties dit seizoen op het lijstje van veel clubs, zowel uit het binnen- als het buitenland. De Tsjechische rechtsbuiten mag onder andere rekenen op concrete belangstelling van VfL Wolfsburg, de nummer acht van de Duitse Bundesliga. Naar verluidt is de club bereid diep in de buidel te tasten voor Cerny.

FC Twente is bereid om mee te werken aan een transfer, maar vindt het natuurlijk ook niet erg als hij nog even blijft, zo geeft technisch directeur Jan Streuer aan in gesprek met NOS. "Hij wil het hoogst haalbare niveau bereiken. En dat is logisch, dat wil iedere sportman. Als er een club komt die het juiste bedrag biedt, werken we natuurlijk mee. Maar als hij blijft, is dat natuurlijk ook prima. Wij willen volgend jaar weer een hoog niveau aantikken, en daar kan hij in bijdragen", aldus Streuer.

Cerny gaf eerder in gesprek met ESPN aan dat hij er op dezelfde manier instaat. "Zo hebben we het ook met elkaar doorgenomen. Ik denk er hetzelfde over. Geen haast. Ik heb nog een contract. Mocht er wat moois zijn voor beide partijen...", besluit Cerny, voordat interviewer Hans Kraaij Jr. hem onderbreekt over een eventuele transfer naar Feyenoord.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties