Transfers

Kans op komst Azarkan stijgt na afwijzen aantal geïnteresseerde clubs

Kans op komst Azarkan stijgt na afwijzen aantal geïnteresseerde clubs

Marouan Azarkan is één van de spelers die in gesprek is met FC Twente over een contract voor komend seizoen. De aanvaller wordt op dit moment verhuurd door Feyenoord aan Excelsior. Zelf heeft de creatieveling al besloten om niet meer terug te keren bij de kersverse landskampioen waar hij nog een contract heeft tot medio 2024.

Naast interesse van FC Twente en FC Utrecht zouden er ook buitenlandse clubs interesse hebben getoond. Het goede nieuws voor FC Twente is dat Azarkan zelf al een streep heeft gezet door een eventuele buitenlandse transfer. "Ik blijf het liefst ook in nederland. De stap naar het buitenland is voor mij denk ik nog te vroeg", vertelt Azarkan in gesprek met Voetbalzone.

"Ik heb er net een jaartje eredivisie opzitten en voor mijn gevoel heb ik mezelf nog niet op de kaart gezet in de eredivisie en dat zou ik wel graag willen doen. Ik ga niet ergens naar toe waar ik als een pion word gezien of als zoveelste man. Dat is voor mij heel belangrijk. Het vertrouwen van de trainer en de club vind ik ook belangrijk voor dat ik ergens naar toe ga."

Vorige week maandag had Azarkan een gesprek met FC Twente, maar de aanvaller heeft besloten om de beslissing over zijn toekomst over het seizoen heen te tillen. Dit heeft alles te maken met de situatie van Excelsior. De Rotterdamse club strijdt samen met FC Emmen tegen een plek in de degradatie play-offs. "Ik heb mijn zaakwaarnemer ook gezegd dat er belangrijke weken aankomen bij Excelsior, dus daar wil ik me eerst op focussen. Daarna zie ik wel waar mijn toekomst ligt."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties