Transfers

Ook eredivisie-club toont interesse in Cerny en informeert naar mogelijkheden

Ook eredivisie-club toont interesse in Cerny en informeert naar mogelijkheden

Václav Cerny heeft dit seizoen een enorme opleving gehad bij FC Twente. Vorig seizoen keerde hij niet sterk terug van een kruisbandblessure en ook begin dit seizoen ging het allemaal niet zo lekker. De 25-jarige rechtsbuiten bleef echter knokken en is uitgegroeid tot een van de beste spelers van de eredivisie.

Er is vanuit het buitenland dan ook veel interesse in Cerny. VfL Wolfsburg is zeer concreet voor de Tsjech en zou op korte termijn kunnen doorpakken. Naast 'Die Wölfe' is er ook vanuit de eredivisie interesse. Voetbal International meldt dat AZ gecharmeerd is van de Twentse topscorer en recent informatie heeft ingewonnen naar de beschikbaarheid en ambities van Cerny, die nog een tweejarig contract heeft in Enschede.

Een transfer van Cerny naar AZ is niet waarschijnlijk. De rechtsbuiten zou het liefst in het buitenland gaan voetballen en het zou opmerkelijk zijn als Cerny FC Twente, waar hij op zijn plek zit en de supporters geweldig zijn, zou in willen ruilen voor AZ. Daarnaast zou Cerny veel geld op moeten leveren, waardoor een club als VfL Wolfsburg meer kans maakt dan de Alkmaarders.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties