Transfers

Streuer staat niet te lang stil bij keuze Van Bommel voor AZ

Streuer staat niet te lang stil bij keuze Van Bommel voor AZ

Ruben van Bommel gaat zijn loopbaan voortzetten bij AZ, zo meldt de Telegraaf donderdagmiddag. De zoon van Mark van Bommel gaat een vierjarig contract ondertekenen bij de Alkmaarders. Helaas voor FC Twente hebben Jan Streuer en Arnold Bruggink de komst van de veelbelovende speler niet kunnen bewerkstelligen.

Hij wordt transfervrij overgenomen, aangezien hij bij MVV geen lopend contract had. Van Bommel heeft eerder al wel aangegeven dat hij wil dat MVV wat aan hem verdiend. Daar zullen beide partijen nog uit moeten komen.

Het is mogelijk dat AZ een aantrekkelijker aanbod heeft gedaan dat Van Bommel heeft overtuigd om voor deze club te kiezen. Het is nu afwachten hoe deze transfer zich verder ontwikkelt en hoe Van Bommel zal presteren bij zijn nieuwe club. Naast AZ en FC Twente waren ook Go Ahead Eagles en Vitesse geïnteresseerd.

Van Bommel heeft dit seizoen vijftien goals en vijf assists bij de club uit Maastricht in de Keuken Kampioen Divisie. De linkeraanvaller werd door veel clubs gevolgd, waaronder veel eredivisieclubs. De Limburger speelde in de jeugd zeven jaar bij PSV.

Streuer reageert

In gesprek met TC Tubantia heeft technisch directeur Jan Streuer gereageerd om het nieuws dat Van Bommel niet voor FC Twente, maar voor AZ kiest. "Jammer, maar het is niet anders. Je kunt niet elke speler krijgen die je graag wilt."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties