Transfers

Streuer: "Zal me niets verbazen als PSV en Ajax voor Zerrouki komen"

Streuer: "Zal me niets verbazen als PSV en Ajax voor Zerrouki komen"

Feyenoord wilde Ramiz Zerrouki deze winter graag inlijven. FC Twente weigerde de 24-jarige Algerijns international echter te verkopen. De boden die Feyenoord deed, waren te laag. In de laatste dagen van de transferwindow brachten de Rotterdammers wel een aardig bod uit, maar toen was het al te laat voor FC Twente om nog een goede vervanger te halen.

Technisch directeur Jan Streuer was niet bang dat Zerrouki zou gaan muiten door het standpunt van FC Twente om de middenvelder niet verkopen. "Mjah, die is dan zelf ook de dupe", vertelt hij tegenover Voetbal International. "Je verknoeit je eigen carrière. Ik kan Zerrouki alleen maar complimenten geven voor de manier waarop hij zich heeft opgesteld."

"Hij laat wel blijken dat hij teleurgesteld is. Dat mag ook, geen enkel probleem. Maar hij laat ook zien dat hij een echte prof is. Je mag best eens een mindere training hebben, maar hij is niet minder gaan spelen. Andere clubs zien ook wat voor jongen dit is. Dat hij professioneel is, altijd doorgaat", aldus Streuer.

"Ik ben ervan overtuigd dat Zerrouki er niet slechter van wordt. Het zal me niets verbazen als PSV en Ajax ook nog voor hem komen, of buitenlandse clubs. Zijn contract loopt volgend jaar af, we hebben nog een optie tot 2025. Maar ik ga ervan uit dat hij komende zomer een mooie transfer gaat maken", besluit de technisch directeur van FC Twente.

Het zou inderdaad niet vreemd zijn als PSV en/of Ajax bij Zerrouki uit zou komen deze zomer. Bij beide clubs lopen uitstekende verdedigende middenvelders rond die deze zomer weleens een grote stap zouden kunnen maken naar het buitenland: Ibrahim Sangaré bij PSV en Edson Álvarez bij Ajax. Zerrouki is eerder in verband gebracht met beide clubs en zou een goede optie kunnen zijn om een vertrek van een andere speler op te vangen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties