Transfers

Traag handelen Ajax zorgt voor vertraging Regeer-deal

Traag handelen Ajax zorgt voor vertraging Regeer-deal

FC Twente gaat Youri Regeer op korte termijn overnemen van Ajax. De negentienjarige speler wordt voor iets minder dan één miljoen euro overgekocht vanuit Amsterdam. De verwachting was dat de deal vorige week al officieel bekend zou worden gemaakt, maar dat is nog steeds niet gebeurd.

Dit komt door het traag handelen van Ajax, zo meldt clubwatcher Leon ten Voorde van TC Tubantia. "Omdat bij Ajax 22 juristen het werk voor één persoon doen, is de laatste handtekening nog niet gezet. Als het bij de grote renovatie in de ArenA ook zo traag verloopt, dan is de ellende voor de Ajacieden nog niet voorbij. Maar de deal met Regeer is allang rond", schrijft Ten Voorde op zijn Twitter-account.

FC Twente betaalt iets minder dan één miljoen euro voor Regeer. De geboren Haarlemmer gaat in Enschede een vierjarig contract ondertekenen. Bij de transfer heeft Ajax een terugkoopclausule bedongen die voor twee jaar geldt. Daarna vervalt de clausule. Ten Voorde meldde eerder dat als Ajax besluit de clausule te lichten, FC Twente een prima deal heeft gedaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties