FC Twente heeft vandaag een ogenschijnlijk simpele 1-3 overwinning geboekt op NEC uit Nijmegen. Met rust gingen de Tukkers met een 0-3 de kleedkamer in maar verzuimden de tweede helft door te drukken waarna Sno de wedstrijd nog even spannend maakte door de 1-3 te scoren 10 minuten voor tijd.

Smet op de wedstrijd tot dusver is het geblesseerd uitvallen van verdediger Andreas Bjelland. Hij is vervangen door Peter Wisgerhof.

De doelpunten van FC Twente hebben wij hieronder voor jullie verzameld. Vooral de 0-1 is er één uit het boekje. Kijk en geniet! Als er meer doelpunten vallen vullen wij deze uiteraard aan.

PS: Doe het geluid even uit want het commentaar is om te huilen.

0-1 Luc Castaignos

0-2 Dmitri Bulykin