Video

Ron Jans grapt tijdens Rinus Michels Award: "Ik ga hem weer niet winnen"

Ron Jans grapt tijdens Rinus Michels Award: "Ik ga hem weer niet winnen"

Gistermiddag was de uitreiking van de Rinus Michels Award. De prijs werd uitgereikt aan de beste trainer van het eredivisie-seizoen 2022/23. Het was de trainer van Feyenoord Arne Slot die, niet verrassend, de prijs in ontvangst mocht nemen. Oud trainer van Twente Ron Jans was voor het tweede jaar op rij genomineerd, maar liet op humoristische wijze al snel merken dat hij niet overtuigd was dat hij ging winnen.

"Ik ga hem weer niet winnen" vertelde Jans toen hij het podium op liep tijdens de uitreiking. Jans is al vaker genomineerd voor de prijs, maar heeft hem nog nooit gewonnen. Afgelopen seizoen won Arne Slot de prijs ook al. Het was de verwachting dat hij hem dit jaar weer zou winnen door landskampioen te worden met Feyenoord.

Naast Jans werd de nieuwe trainer van Twente ook genomineerd voor zijn prestaties afgelopen seizoen. Joseph Oosting werd negende met RKC Waalwijk en verdiende daarmee een nominatie.

Verder werden Maurice Steijn (vorig seizoen Sparta, inmiddels Ajax) en Pascal Jansen (AZ) ook genomineerd. Alle trainers uit de eredivisie mochten een stem uitbrengen. Uiteindelijk was het Arne Slot dus die de prijs voor het tweede jaar op rij pakte.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties